Welkom

Vinhedo Bed & Breakfast is een kleinschalige accommodatie in Ugchelen. In een mooie groene wijk, binnen 15 minuten van het centrum van Apeldoorn. En op fiets- en wandelafstand van De Apenheul, Paleis Het Loo (op dit moment wordt het paleis gerenoveerd, de tuinen en een rondleiding op het dak zijn wel geopend) en familiepark Julianatoren. Ook het klimbos Apeldoorn is vlakbij en natuurlijk de prachtige natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe, met ook het Kroller Muller museum met een opmerkelijke collectie moderne kunst.

De kamer beschikt over een eigen douche en toilet,  eigen koffie en thee faciliteit. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de zitkamer, een ontbijtruimte en een terras.

Het ontbijt serveren we in de  zitkamer. Op het gewenste tijdstip zetten wij brood, beleg, melk een eitje en vruchtensap klaar. Deze service is bij de kamerprijs inbegrepen. Op verzoek kunnen we ook andere ontbijtproducten zoals muesli, yoghurt en divers fruit aanbieden, tegen een kleine meerprijs, afhankelijk van uw wensen.

Reserveren: op de pagina reserveren ziet u wanneer de kamers nog beschikbaar zijn.  U kunt via mail een aanvraag indienen. Wij werken het overzicht direct na boeking bij.

Uw gastgezin

Wij zijn Harold en Marieke en wonen sinds maart 2017 in Ugchelen. omdat wij houden van het bosrijke landschap, de stad en dit huis.